Правова природа юридичного факту - Гордєєв, В.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено
правову
природу
юридичних
фактів. Узагальнено
теоретичні
погляди
стосовно
юридичних
фактів, їх ознак
та класифікацій.
Запропоновано
власне
визначення
юридичного
факту. Исследовано
правовую
природу
юридических
фактов.
Обобщенно
теоретические
взгляды
относительно
юридических
фактов,
их признаков
и классификаций.
Предложено
собственное
определение
юридического
факта. In the article is investigated (or studied) the legal nature of legal facts. The theoretical
outlooks regarding the legal facts, their features and classifications is extended. Their own
definition of legal fact is proposed.