Толерантність: концептуальні межі розуміння - Северинова, О.Б. (Держава і право, 2011)
Аналізуються
проблеми
толерантності
у мультикультурному
суспільстві, яка в
умовах
глобалізації,
співіснування
різних культур
дедалі
частіше стає предметом
і
наукових,
і суспільних дискусій. Анализируются
проблемы
толерантности
в мультикультурном
обществе,
которая
в условиях
глобализации,
сосуществования
различных
культур
все чаще
становится
предметом
и научных,
и общественных
дискуссий. The article analyzes the problems of tolerance in a multicultural society, which in today's
global environment, the coexistence of different cultures are increasingly becoming the subject
of both scientific and public debate because of its ambiguous manifestations of the principles
and application limits.