Новий погляд на сутність і основні виміри глобалізації - Наумкіна, С.М. (Держава і право, 2011)
Рецензія на монографію: Співак В. М. Політико-правовий та соціокультурний виміри глобалізації: Монографія. – К.: Логос, 2011. – 416 с.