Правовий статус іноземних підрозділів військово-морських сил під час конфліктів неміжнародного характеру - Приліпко, А.В. (Держава і право, 2011)
Досліджено
міжнародно-правові
аспекти
формування
правового
статусу
іноземних
підрозділів військово-морських
сил під час збройних
конфліктів неміжнародного
характеру. Исследуются
международно-правовые
аспекты
формирования
правового
статуса
иностранных
подразделений
военно-морских
сил во время
вооруженных
конфликтов
немеждународного
характера. Article contains research of international legal aspects of formation of foreign naval
forces legal status during non-international armed conflicts.