Імплементація міжнародних норм про працю у трудове право України - Прокопчук, Ю.М. (Держава і право, 2011)
Висвітлено основні аспекти імплементації норм міжнародного права на працю у національне трудове право шляхом визнання міжнародних правових актів. Освещены основне аспекты имплементации норм международного права о труде в национальное трудовое право путем признания международных правовых актов. The article talks about implementacii of norms of international law about labour at national labour right, that takes place by confession of international legal acts.