Проблеми визначення поняття «територіальне море» та його закріплення у конвенції ООН з морського права 1982 р. - Кривак, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуті
питання
статусу
територіального
моря
відповідно до Конвенції
ООН
1982 р.: ширина
територіального
моря,
режим
його
використання,
характерні
ознаки
та запропоновано
законодавче
визначення
його
поняття. Рассмотрены
вопросы
статуса
территориального
моря
согласно
Конвенции
ООН
1982 г.: ширина
территориального
моря,
режим
его использования,
характерные
признаки
и предложено
законодательное
определение
его понятия. Questions of the status of territorial sea in accordance with the 1982 UN Convention were
considered: the width of the territorial sea, its mode of use, characteristics and proposed
legislative definition of its concept.