Формування теоретико-методологічних підходів до дослідження політичного стереотипу - Михальчук, Н.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються
основні
етапи
формування
теоретико-методологічних
підходів до
дослідження
низки
індивідуально-психологічних
та суспільно-політичних
феноменів
свідомого
і прихованого
характеру,
за своїми характеристиками
близьких
до стереотипів,
які вплинули
на сучасне
розуміння
стереотипу
політичного. Анализируются
основные
этапы
формирования
теоретико-методологических
подходов
к изучению
ряда
индивидуально-психологических
и общественно-политических
феноменов
сознательного
и бессознательного
характера,
за своими
характеристиками
приближенных
к стереотипам,
которые
повлияли
на современное
понимание
стереотипа
политического. The article analyzes the main stages of the theoretical and methodological approaches to
study a number of individual psychological and socio-political phenomena of consciousness
and unconsciousness nature, but its characteristics are close to stereotypes that influenced the
modern understanding of the political stereotype.