Парадокс посередника у запровадженні електронної демократії - Береза, А.В. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано
одну
з основних
перепон
на шляху
запровадження
електронної
демократії
та процесу
реформування
сучасних
демократичних
інститутів. Проанализировано
одно
из основных
препятствий
на пути
внедрения
электронной
демократии
и процесса
реформирования
современных
демократических
институтов. The main obstacle for the implementation of the e-democracy and reformation of the
modern democratic institutions is analyzed.