Відповідальність особи в контексті визначення меж свободи - Вдовичин, І.Я. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
світоглядні
засади
правої
української
політичної
думки
щодо
взаємозв’язку
свободи
особи
і її відповідальності
за власну
долю
і долю
суспільства.
Аналіз проблеми
здійснюється в контексті
підходів європейської
політичної
думки. Исследуются
мировозренческие
основы
правой
украиннской
политической
мысли
относительно
взаимосвязи
свободи
личности
и ее ответвенности
за собственною
судьбу
и судьбу
общества.
ответвенности. The world-view principles of the right-wing Ukrainian political thought concerning the
interconnection of person’s freedom and his responsibility for his own fate and society’s fate
are researched. The analysis of the issue is carried out in the context of the approaches of the
European political thought.