Політологічне осмислення регіонального управління: новий погляд науковця - Макаренко, Є.А. (Держава і право, 2011)
Рецензія на монографію: Іжа М.М. Система регіонального управління: світовий досвід і Україна: Монографія. – Одеса: Друкарський дім, 2011. – 368 с.