Міжнародне співробітництво правоохоронних органів у сфері протидії торгівлі людьми - Черненко, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
питання
міждержавного
співробітництва правоохоронних
органів
у сфері боротьби
зі злочинністю
по протидії
торгівлі людьми. Рассматриваются
вопросы
межгосударственного
сотрудничества
правоохранительных
органов
в сфере
борьбы
с преступностью
по противодействию
торговле
людьми. The questions of international cooperation of law enforcement in combating crime in
human trafficking.