Правове регулювання діяльності організаційних структур з управління лісовою галуззю України за доби непу - Кіндюк, Б.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуті
нормативно-правові
акти,
що регулювали
створення
та функціонування
організаційних
структур
з управління
лісовою
галуззю
в період непу
Україні.
Показаний
бюрократизм
радянської
системи
та низька
ефективність
її роботи. Рассмотрены
нормативно-правовые
акты,
регулировавшие
создание
и функционирование
организационных
структур
по управлению
лесной
отраслью
в период
нэпа
на
Украине.
Показан
бюрократизм
советской
системы
и низкая
эффективность
её работы. Legislation on establishing and functioning of forestry managment structures in Ukraine
during New Economic Policy is presented in the article. Bureaucracy of Soviet system and low
efficiency of its activity is proved.