Проблемні питання принципів кримінального права - Сидоренко, М.Й. (Держава і право, 2011)
На основі
загальнотеоретичних
положень
висвітлюються
питання
розмежування
понять
«кримінальне
законодавство» і «кримінальне
право», визначаються
підходи
щодо
формування
принципів
правової
системи
України
та системи
галузевих
принципів
кримінального
законодавства
і права,
формулюється
визначення
їх понять. На основании
общетеоретических
положений
освещаются
вопросы
разграничения
понятий
«уголовное
законодательство» и «уголовное
право», определяются
подходы
относительно
формирования
принципов
правовой
системы
Украины
и системы
отраслевых
принципов
уголовного
законодательства
и права,
формулируются
определения
их
понятий. On the basis of general theoretical statements the author addresses the issue of distinguishing
criminal legislation from criminal law, finds approaches to defining principles of the
law system of Ukraine and the system of branch principles of criminal legislation, formulates
the definitions.