Історичні аспекти розвитку нормативного регулювання боргових цінних паперів - Мирославський, С.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
окремі
питання
формування
векселя
як боргового
цінного
папера
у
вітчизняній
та іноземних
правових
системах. Исследуются
отдельные
вопросы
формирования
векселя
как долговой
ценной
бумаги
в отечественной
и иностранных
правовых
системах. Some questions dealing with the the formation of a bill of exchange as a promissory note
are being investigated in domestic and foreign legal systems.