Юридичні особи, які здійснюють регулювання у сфері житлово-комунального обслуговування населення - Накоренок, В.П. (Держава і право, 2011)
Подана
цивільно-правова
характеристика
юридичних
осіб, які здійснюють
регулювання
та контроль
житлово-комунальної
сфери,
визначення
особливостей
їх повноважень. Подана
гражданско-правовая
характеристика
юридических
лиц, которые
осуществляют
регулирование
и контроль
жилищно-коммунальной
сферы,
определены
особенности
их полномочий. In the article civil legal description of legal entities which carry out adjusting and control
of to the housing-communal sphere is investigational, the features of their plenary powers are
certain.