Проблеми законодавчого регулювання правового статусу Служби безпеки України - Нападистий, О.Г. (Держава і право, 2011)
Аналізується стан законодавчих
актів, які регулюють
правовий
статус
Служби
безпеки
України,
та запропоновано
шляхи
його
вдосконалення. Анализируется
состояние
законодательных
актов,
регулирующих
правовой
статус
Службы
безопасности
Украины,
и предложены
пути
его совершенствования. The article analyzes the state statutes regulating the legal status of the Ukrainian Security
Service, and suggest ways to improve it.