Роль громадянського суспільства у процесах демократизації - Згурська, В.Л. (Держава і право, 2011)
Проаналізовано
основні
підходи
до визначення
ролі громадянського
суспільства та
його
організацій
в процесах
демократизації
та методи
дослідження
його
стану
розвитку. Проанализированы
основные
подходы
к определению
роли
гражданского
общества
и его организаций
в процессах
демократизации
и методы
исследования
его состояния
развития. The main approaches to the definition of the role of civil society and its organizations in
the democratization processes are analyzed. The main methods the study of its development
are considered.