Пріоритетні напрями зовнішньої політики Чеської Республіки на сучасному етапі - Кіцила, Л.Ю. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
основні
пріоритети
зовнішньої політики
Чехії, починаючи
з 1993 р.,
коли
на політичній карті світу з’явилася
незалежна
держава
Чеська
Республіка. Рассматриваются
основные
приоритеты
внешней
политики
Чехии,
начиная
з 1993
г., когда
на политической
карте
мира
появилась
незивисимое
государство
Чешская
Республика. The main priorities of the Czech foreign policy are examined in the paper, beginning from
1993 when the Czech Republic appeared on the political map of the world as an independent
state.