Про деякі аспекти вдосконалення законодавства з питань вирішення індивідуальних трудових спорів - Шевченко, Д.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
деякі
аспекти
вдосконалення
законодавства
з питань
вирішення
індивідуальних
трудових
спорів. Вносяться
пропозиції
щодо
вдосконалення
процедури
врегулювання
розбіжностей
між працівниками
та роботодавцями,
діяльності
комісії з
трудових
спорів. Рассматриваются
некоторые
аспекты
усовершенствования
законодательства
по
вопросам
размещения
индивидуальных
трудовых
споров.
Вносятся
предложения
по
совершенствованию
процедуры
урегулирования
противоречий
между
работником
и
работодателем,
деятельности
комиссии
по трудовым
спорам. Some aspects of improvement the legislation on individual labour dispute are analyzed.
The propositions to improve the procedure of settlement the controversies between employer
and employee, the activity of labour dispute commission are presented.