Напрями діяльності МВС України щодо забезпечення гласного контролю за перебуванням особи на визначеній території - Пихтін, М.П. (Держава і право, 2011)
Статтю
присвячено
огляду
питань
правового
забезпечення
гласного
контролю
за
пересуванням
особи
у межах
визначеної
території
за допомогою
технічних засобів. Статья
посвящена
обзору
вопросов
правового
обеспечения
гласного
контроля
за
передвижением
лица
в пределах
определенной
территории
с помощью
технических
средств. The paper reviews the legal issues to ensure transparent monitoring the movement of
persons within the territory defined by technical means.