Соціальна нормативність: її особливості та взаємозв’язок з правом - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2011)
Розкривається
зміст соціальної
нормативності
з філософсько-правової
точки
зору,
що є основою
формування
та функціонування
як права
в цілому,
такі правової
нормативності
зокрема. Раскрывается
содержание
социальной
нормативности
из философско-правовой
точки
зрения,
которое
является
основой
до формирования
и функционирования
как
права
вцелоу,
так правовой
нормативности
в частности. Maintenance of social normativeness opens up from the philosophical-legal point of view
that is basis to forming and functioning as a right for on the whole, so legal normativeness in
particular.