«Океан» академiка Платона Костюка - Трахтенберг, І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Костюк П.Г. Над океаном времени. — К.: Наукова думка, рос. мовою,
2005. — 200 с.