Співвідношення понять «цінність права» і «правова культура» - Карась, А.Г. (Держава і право, 2011)
Через
співвідношення
понять
«цінність права» і «правова
культура» розглядаються
соціальне
життя
громадян
і їх ціннісний світ – як чинник,
здатний
утворювати
державу
і правопорядок,
приводити
в дію законодавство,
принципи
і правила
демократичного
співіснування. Через
соотношение
понятий
«ценность
права» и «правовая
культура» рассматриваются
социальная
жизнь граждан
и их ценностный
мир – как фактор,
который
способен
образовывать
государство
и правопорядок,
приводить
в действие
законодательство,
принципы
и правила
демократического
сосуществования. Through the correlation of definitions «value of law» and «legal culture» it is observed
the social of citizens and its values. As a factor which creates state and legal order, implements
legislation, principles and rules of democratic coexistence.