Функції органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у сфері забезпечення раціонального використання та охорони земель - Бусуйок, Д.В. (Держава і право, 2011)
Сформульовано
поняття
функцій органів
виконавчої
влади
та органів
місцевого
самоврядування
у сфері забезпечення
раціонального
використання
та охорони
земель.
Проведена
класифікація
функцій органів
виконавчої
влади
та органів
місцевого
самоврядування
у сфері забезпечення
раціонального
використання
та охорони
земель. Сформулировано
понятие
функций
органов
исполнительной
власти
и органов
местного
самоуправления
в сфере
обеспечения
рационального
использования
и охраны
земель.
Осуществлена
классификация
функций
органов
исполнительной
власти
и органов
местного
самоуправления
в сфере
обеспечения
рационального
использования
и
охраны
земель. The concept of functions of executive organs and organs of local self-government in the
field of providing the land rational using and protection has been formulated in the article.
Classification of functions of executive organs and organs of local self-government in the field
of providing land rational using and protection has been carried out.