Щодо питання усунення дублювання повноважень органів державної влади у сфері контролю за використанням та охороною земель - Городецька, І.А. (Держава і право, 2011)
Сформульовані
науково
обґрунтовані
рекомендації
щодо
усунення
дублювання
повноважень
органів
у сфері державного
контролю
за використанням
та охороною
земель. Сформулированы
научно
обоснованные
рекомендации
по устранению
дублирования
полномочий
органов
в сфере
государственного
контроля
за использованием
и охраной
земель. The scientifically grounded recommendations for the double bodies empowerment elimination
in the sphere of state land use and conservation monitoring have been formulated in
the article.