Конституційно-правовий механізм захисту прав людини від дискримінації в Україні - Шкарбан, В.Ю. (Держава і право, 2011)
Досліджено
конституційно-правовий
механізм
захисту
від дискримінації
в Україні.
Проаналізовано
його
переваги,
недоліки
та результативність
застосування.
Враховуючи
розглянуті
характеристики
та особливості
боротьби
з дискримінацією,
автор
пропонує
можливість
удосконалення
державного
механізму
захисту. Исследуется
конституционно-правовой
механизм
защиты
от дискриминации
в
Украине.
Проанализированы
его преимущества,
недостатки
и результативность
применения.
Учитывая
рассмотренные
характеристики
и особенности
борьбы
с дискриминацией,
автор
предлагает
возможность
усовершенствования
действующего
государственного
механизма
защиты. The аrticle describes the Ukraine’s constitutional and legal mechanisms of protection
against discrimination. It analyzes the advantages, the disadvantages and effectiveness of its
application. Considering the given characteristics and particularities of the anti-discrimination
struggle, the author offers the way of improving the current state mechanism of protection.