Особливості автоматичного відшкодування податку на додану вартість згідно з нормами податкового кодексу України - Гречана, Т.В. (Держава і право, 2011)
Показано
особливості
правового
регулювання
нормами
Податкового
кодексу
України
нового
за своєю природою
порядку
автоматичного
відшкодування
податку
на
додану
вартість. Зокрема,
дано
характеристику
механізму
визначення
відповідності
платника
критеріям
на автоматичне
відшкодування
та джерелам
формування
критеріїв. Показаны
особенности
правового
регулирования
нормами
Налогового
кодекса
Украины
нового
по своей
природе
порядка
автоматического
возмещения
налога
на
добавленную
стоимость.
В частности,
дана
характеристика
механизма
определения
соответствия
плательщика
критериям
на автоматическое
возмещение
и источникам
формирования
критериев. The paper shows features of law rules of the new Tax Code of Ukraine by its very nature
of the automatic reimbursement of value added tax. In particular, the description provided as
the Tax Code of Ukraine and State Tax Administration of Ukraine from 25.01.2011 № 42 payer
mechanism determine the criteria for automatic compensation and sources of criteria.