Ознаки, що визначають злочинність розголошення відомостей про проведення медичного огляду на виявлення зараження ВІЛ (ст. 132 КК) - Чеботарьова, Г.В. (Держава і право, 2011)
Проведено
аналіз ознак
злочину,
що полягає
в розголошенні
відомостей
про проведення
медичного
огляду
особи
на виявлення
зараження
ВІЛ або захворювання
на СНІД
та його
результатів
(ст.132 КК), визначені
напрямки
вирішення
неоднозначних
положень,
що зумовлюють
злочинність
форм поведінки
учасників
відносин
зазначеної
сфери. Проведен
анализ
признаков
разглашения
сведений
о проведении
медицинского
осмотра
на выявление
заражения
ВИЧ или заболевания
СПИД и его результатов
(ст. 132
УК), определены
направления
решения
неоднозначных
положений,
определяющих
преступность
форм поведения
участников
данных
правоотношений. The article analyzes the signs of disclosure of a medical examination to detect HIV infection
or AIDS and their results (Article 132), defined areas for the ambiguous provisions defining
the crime of behaviors participants of these relations.