Нормативне забезпечення правового статусу держави у міжнародних актах - Пікалюк, С.С. (Держава і право, 2011)
Аналізуються
міжнародні
правові
акти,
що визначають
правовий
статус
держави
у механізмі
соціального
партнерства
та окреслюються
основні
проблеми
нормативно-правового
забезпечення
її діяльності. Анализируются
международные
правовые
акты,
определяющие
правовой
статус
государства
в механизме
социального
партнерства
и определяются
основные
проблемы
нормативно-правового
обеспечения
ее деятельности. The article analyzes the international legal acts that determine the legal status of the
mechanism of social partnership and outlines the basic problems of legal support its activities.