Історична ретроспектива, спроби та зрушення у сфері створення міжнародної системи захисту іноземних інвестицій - Шемшученко, С.О. (Держава і право, 2011)
Досліджується розвиток
міжнародного
права
та наукової
думки
в сфері захисту
іноземних
інвестицій.
Розглядається
історія становлення
стандартів
захисту
іноземних
інвестицій. Исследуется
развитие
международного
права
и научной
мысли
в сфере
защиты
иностранных
инвестиций.
Рассматривается
история
становления
стандартов
защиты
иностранных
инвестиций. This article covers the development of international law and scientific thought in the field
of foreign investment protection. Also historical development of standards of investment protection
is examined.