Історія становлення міжнародного суду ООН - Терещенко, О.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується історія розвитку
міжнародного
правосуддя
та діяльності
інституту
судової
системи
на міжнародному
рівні, особливості
становлення
Міжнародного
Суду
ООН та його
попередниці
Постійної Палати
міжнародного
правосуддя
в рамках
Ліги Націй. Исследуется
история
развития
международного
правосудия
и деятельности
института
судебной
системы
на международном
уровне,
особенности
становления
Международного
Суда
ООН и его предшественника
Постоянной
Палаты
международного
правосудия
в рамках
Лиги
Наций. In the article author explores the history of international justice and the judicial system
of the institute on the international level.Feature of theformation International Court of
Justice and its predecessor the Permanent Court of International Justice by the League of
Nations.