Місце юридичних санкцій в системі фінансово-правового примусу - Занфіров, М.В. (Держава і право, 2011)
Досліджується виникнення
фінансово-правових
відносин,
особливості
дії фінансово-правових
норм, поняття
фінансово-правового
примусу,
місце та роль санкцій фінансово-
правових
норм в системі
фінансово-правового
примусу. Исследуется
возникновение
финансово-правовых
отношений,
особенности
действия
финансово-правовых
норм, понятия
финансово-правового
принуждения,
место
и
роль санкций
финансово-правовых
норм в системе
финансово
правового
принуждения. The author probes in the article the origin of financially legal relations, features of financially
legal norms action, concept of financially legal compulsion, place and role of financially
legal norms approvals in the system of financially legal compulsion.