Соціальні процеси в країнах п’ятої хвилі євроінтеграції в контексті розбудови соціальної держави та відповідності соціальним стандартам ЄС (на прикладі Естонії, Литви, Латвії) - Хома, Н.М. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
особливості
функціонування
соціальної
держави
у Естонії,
Латвії
та Литві, які набули
членства
в ЄС 1 травня
2004 р. Акцентується
увага
на труднощах
у реалізації
у названих
державах
європейських
стандартів
соціальної
політики. Рассматриваются
особенности
функционирования
социального
государства
в
Эстонии,
Латвии
и Литве,
которые
были
приняты
в ЕС 1 мая 2004 года.
Акцентируется
внимание
на трудностях
в реализации
в названных
государствах
европейских
стандартов
социальной
политики. In the features of a welfare state in Estonia, Latvia and Lithuania, which gained membership
in the EU May 1, 2004 accentuates the difficulties in implementation in these countries
of the European standards of social policy.