Дія законів та інших нормативно-правових актів у часі в Стародавній Римській державі - Мазан, Л.М. (Держава і право, 2011)
Розкриваються
особливості
дії в часі нормативно-правових
актів Стародавньої
Римської
держави,
що стали
першоосновою
сучасних
принципів
дії нормативно-правових
актів у часі. Раскрываются
особенности
действия
во времени
нормативно-правовых
актов
древнего
Римского
государства,
ставшие
первоосновой
современных
принципов
действия
нормативно-правовых
актов
во времени. The article describes the features of the action in time of normative-legal acts of the
Ancient Roman Empire, which became the primary basis of modern principles action of the
normative-legal acts in time.