Правові аспекти усиновлення іноземцями українських дітей, які є громадянами України - Главацький, М.В. (Держава і право, 2011)
Розглядаються основні засади процедури усиновлення іноземними громадянами дітей, які проживають на території України і мають українське громадянство. Рассматриваются основополагающие принципы процедуры усыновления иностранными гражданами детей, проживающих на территории Украины и имеющих украинское гражданство. In this study considered the fundamental principles of procedure of adoption of children by foreign citizens living in Ukraine and have Ukrainian citizenship.