Проблеми формування інституту права та інституту законодавства житлово-комунального господарства на селі - Латишева, В.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
норми
права,
що регулюють
відносини
у сфері житлово-комунального
господарства
на селі, які становлять
відповідний інститут
аграрного
права.
Запропоновано
розробити
та прийняти
нові приписи,
які б становили
інститут
законодавства
житлово-комунального
господарства
на селі. Исследуются
нормы
права,
регулирующие
отношения
в сфере
жилищно-комунального
хозяйства
на селе,
которые
составляют
соответствующий
институт
аграрного
права.
Предложено
разработать
и принять
новые
положения,
которые
составят
институт
законодательства
жилищно-комунального
хозяйства
на селе. The article deals with the study of legal norms that regulate relations in the field of rural
housing and communal services compositing the appropriate institute of agrarian law. It has
been suggested to work out and adopt the new regulations in order to form the legislation
institute of rural housing and communal services.