Дуалістична доктрина співвідношення національного й міжнародного права: історія формування та сучасний зміст в умовах міждержавної інтеграції - Волошин, Ю.О. (Держава і право, 2011)
Розглядається взаємодія міжнародного й внутрішньодержавного права. Особлива увага приділяється історії формування та сучасному змісту дуалістичної концепції співвідношення національного та міждержавного права. Вивчається розвиток доктрини дуалізму в умовах міждержавної інтеграції. Рассматривается взаимодействие международного и внутригосударственного права. Особое внимание уделяется истории формирования и современному содержанию дуалистической концепции соотношения национального и международного права. Изучается развитие доктрины дуализма в условиях межгосударственной интеграции. The article considers the interaction of international and domestic law. Particular attention is paid to the formation and content of modern dualistic concept of national and international law relations. It studies development of the dualistic doctrine in terms of the international integration.