Державна забезпеченість правового регулювання у контексті розвитку системи соціального регулювання - Іщенко, І.А. (Держава і право, 2011)
Розкривається
сутність феномена
правового
регулювання,
що аналізується крізь
призму
визначення
його
основних
властивостей.
Визначається
місце і роль правового
регулювання
в загальній
системі
соціального
регулювання,
вказує
на спільні та специфічні
ознаки
цього
процесу. Раскрывается
сущность
феномена
правового
регулирования,
которая
анализируется
через
призму
определения
его основных
свойств. Определяются
место
и роль правового
регулирования
в системе
социального
регулирования,
указывает
на общие
и специфические
признаки
этого
процесса. The article reveals the essence of the phenomenon of legal regulation, which is analyzed
through the prism of its basic properties determination. The author defines the place and role
of the legal regulation in the system of social regulation, indicates the general and specific
traits of this process.