Проблеми вдосконалення законодавства про екологічний аудит в Україні - Стрельник, В.В. (Держава і право, 2011)
Розглянуто
необхідність
вдосконалення
окремих
аспектів
правового
забезпечення
екологічного
аудиту
як виду
незалежного
екологічного
контролю
в ринкових
умовах. Рассмотрена
необходимость
усовершенствования
отдельных
аспектов
правового
обеспечения
экологического
аудита
как вида
независимого
экологического
контроля
в
рыночных
условиях. Тhe necessity of improving certain aspects of legal support of environmental audit is
consideredas a form of independent environmental monitoring in conditions of market economy.