Деякі особливості використання результатів оперативно-розшукової діяльності у кримінальному процесі - Рогатинська, Н.З. (Держава і право, 2011)
Досліджено особливості використання матеріалів оперативно-розшукової діяльності, які виникають у кримінальному судочинстві. Розкрито завдання оперативно- розшукової діяльності та її роль у доказуванні. Визначено правові підстави для здійснення оперативно-розшукової діяльності. Исследованы особенности использования материалов оперативно-разыскной деятельности, которые возникают при уголовном судопроизводстве. Раскрыто задание оперативно-разыскной деятельности и ее роль в доказывании. Определенны правовые основания для осуществления оперативно-разыскной деятельности. The features of the use of materials of operatively-search activity, which arise up during realization of pre-trial investigation, are investigational in the article. A task operatively-search activity and its role is exposed in proving. Legal grounds are certain for realization of operatively-search activity.