Повторність, пов’язана з протидією розслідуванню злочинів - Дирдін, М.Є.; Грицюк, І.В. (Держава і право, 2011)
Висвітлюються питання, пов’язані з протидією розслідуванню злочинів. На основі аналізу нормативних та наукових джерел зазначається, що будь-яка форма протидії, виходячи з умов виникнення, як правило, впливає на ступінь повторності у конкретній слідчій роботі. Освещаются вопросы, связанные с противодействием расследованию преступлений. На основе анализа нормативных и научных источников отмечается, что любая форма противодействия, исходя из условий возникновения, как правило, влияет на степень повторности в конкретной следственной работе. The article highlights issues related to countering crime investigation. On the based analysis of normative and scientific sources indicate, that any form of counteraction affects the degree Frequency in a specific investigative work based on the conditions of origin.