Інституціонально-політичні чинники стереотипізації індивідуальної та суспільної свідомості - Михальчук, Н.В. (Держава і право, 2011)
Аналізуються інституціонально-політичні чинники стереотипізації, вплив яких реалізується на трьох основних рівнях політичної свідомості та політичної активності – індивідуальному, груповому та загальнонаціональному соціально-політичному. Анализируются институционально-политические факторы стереотипизации, влияние которых реализуется на трех основных уровнях политического сознания и политической активности – индивидуальном, групповом та общенациональном социально-политическом. In the article analyzyruyutsya ynstytutsyonalno-polytycheskye stereotypyzatsyy Factors, Impact kotorыh realyzuetsya Level Meter for three of major politician polytycheskoy consciousness and activity - individually, and hruppovom a national socio-in political.