Система спеціально-правових гарантій реалізації корпоративних прав акціонера - Волощенко, Т.М. (Держава і право, 2011)
Аналізується сучасне
українське
законодавство,
що регулює
діяльність акціонерного
товариства
у сфері створення
надійного
механізму
для забезпечення
реальної
можливості
захисту
інтересів
акціонера
шляхом
реалізації
його
суб’єктивного
права
в
системі
спеціально-правових
гарантій
корпоративних
прав. Анализируется
современное
украинское
законодательство,
которое
регулирует
деятельность
акционерного
общества
в сфере
создания
надежного
механизма
для
обеспечения
реальной
возможности
защиты
интересов
акционера
путем
реализации
его субъективного
права
в системе
специально
правовых
гарантий
корпоративных
прав. In this article the modern Ukrainian legislation which regulates activity of joint-stock
company in the field of creation of reliable mechanism for providing of the real possibility of
defence of interests of shareholder by realization of him equitable right in the system specially
legal guarantees of corporate rights is analysed.