Від системи до структури системи особистих немайнових прав фізичних осіб - Мікуліна, М.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
особисті
немайнові
права
фізичних
осіб як система
сутнісних
ознак,
що відмежовує
її від інших систем,
а також
роль системності
– основної,
фундаментальної
властивості
об’єктивного
світу. Исследуются
личные
неимущественные
права
физических
лиц как система
сущностных
признаков,
которые
разграничивают
их с другими
системами,
а также
роль
системности
– основного,
фундаментального
свойства
объективного
мира. The article investigates the individual moral rights as a system of intrinsic characteristics
that differentiate them from other systems, as well as the role systemic – the basic, fundamental
properties of the objective world.