Чинники криміналізації сімейно-побутових відносин - Ларченко, М.О. (Держава і право, 2011)
Робиться
висновок
про те, що соціальні та психологічні
фактори
значним
чином
впливають
на створення
криміногенної
ситуації
в сім’ї. Серед
них слід виділити
такі,
як: суттєва різниця
соціальних
ролей
чоловіка
і жінки, недоліки
соціально-психологічної
комунікації
подружжя,
відсутність статевого
виховання,
поширеність
проституції
та порнографії. Делается
вывод
о том, что социальные
и психологические
факторы
значительно
влияют
на создание
криминогенной
ситуации
в семье.
Среди
них нужно
выделить
такие
как: существенная
разница
социальных
ролей
мужчины
и женщины,
недостатки
социально-психологической
коммуникации
супругов,
отсутствие
полового
воспитания,
распространенность
проституции
и порнографии. The author concludes that social and psychological factors significantly influence the
creation of the crime situation in the family. Among them is necessary to select such as: significant
difference of social roles of men and women, the shortcomings of the socio-psychological
communication spouses, lack of sex education, the prevalence of prostitution and
pornography.