Кваліфікаційний критерій визначення речових прав - Харченко, Г.Г. (Держава і право, 2011)
Аналізуються
підходи
до класифікації
цивільних прав на речові
та зобов’язальні.
Запроваджено
кваліфікаційний критерій
визначення
речової
природи
цивільних прав. Анализируются
подходы
к классификации
гражданских
прав на вещные
и обязательственные.
Предложен
квалифицирующий
критерий
определения
вещной
природы
гражданских
прав. The author provides a critical analysis of existing approaches to the classification of civil
rights on property rights and rights have been created by contract or resulted from tortу еtс.
(obligations). The author expresses his point of view on the qualifying criterion of property
rights.