Торгівля людьми: кримінально-правові та кримінологічні проблеми - Радченко, О.М. (Держава і право, 2011)
Досліджуються
кримінально-правові
та кримінологічні
проблеми
ст. 149 КК
України
“Торгівля людьми”.
Автор
пропонує
шляхи
їх вирішення. Исследуются
уголовно-правовые
и криминологические
проблемы
ст. 149 УК Украины
“Торговля
людьми”.
Автор
предлагает
пути
их решения. In this article the author examines the criminal and criminological problems of art. 149
of the Criminal Code of Ukraine "Human Trafficking". The author offers solutions.