Типові матеріальні сліди організації або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - Запорощенко, Н.А. (Держава і право, 2011)
Розглядаються матеріальні сліди організації або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Рассматриваются материальные следы организации или содержания мест для незаконного употребления, производства или изготовления наркотических средств, психотропных веществ или их аналогов. Material traces of organization or running of places for illegal use, production or making of narcotics, psychotropic substances or their analogues are being discussed in this research work.