Зловживання правом: загальнотеоретичний аспект. Феномен свободи у праві - Мілетич, О.О. (Держава і право, 2011)
Досліджується взаємозв’язок таких
взаємозалежних
правових
категорій,
як: свобода
у праві, право
як суспільний регулятор,
межі права
та реалізації
соціальної
свободи,
здійснення
права
всупереч
його
основному
призначенню
в контексті
категорії
зловживання
правом. Исследуется
взаимосвязь
таких
взаимозависимых
правовых
категорий
как: свобода
в праве,
право
как общественный
регулятор,
границы
права
и границы
реализации
социальной
свободы,
осуществление
права
вопреки
его основному
назначению
в контексте
категории
злоупотребления
правом. In this article author research relation of those interaction depend law categories as:
liberty in law, the law – like social regulator, the limits of law and limits of realize social
liberty, realize the law in spite of it’s social purpose in a contents of category abuse of law.