Використання теорій регіонального розвитку в Україні - Іжа, М.М. (Держава і право, 2011)
Розглянуто основні підходи до регіонального розвитку, проаналізовано їх використання у програмних документах з регіональної політики в Україні. Рассмотрены основные подходы к региональному развитию, проанализировано их использование в программных документах по региональной политике в Украине. The main approaches to the regional development are considered. Their implementations in the program documents on regional policy in Ukraine are analyzed.